Makita Accuboormachine 12 Volt 6271 DWPE

Makita Accuboormachine 12 Volt 6271 DWPE

Makita Accuboormachine 12 Volt 6271 DWPEMakita Accuboormachine 12 Volt 6271 DWPE boormachine/schroevendraaier. Lichte en compacte 12 Volt boor- en schroefmachine met Ni-Cd accu`s. Perfecte allround machine voor middelzware werkzaamheden.

Met 2 accu s. Snoerloos, met oplaadbare en verwisselbare accu. Zeer compacte bouw en goede balans voor handzaam gebruik. Machine kan op accu staan en wordt daardoor niet onnodig beschadigd. Twee-toerige mechanische aandrijving met elektronische snelheidsregeling voor variabel toerental. – zelfspannende boorhouder voor een snelle boor- bit-wissel, – rechts- en linksdraaiend, – motorrem voorkomt doldraaien van de schroefkop, – instelbaar aandraaimoment werkkoppel met speciale boorstand, – gereedschaphouder met reserve-bit, – softgrip handgreep, – snelwissel blokacccu van nikkel-cadmium Ni-Cd met snelsluiting systeem. Compleet met oplader, 2 Ni-Cd accu s, draagkoord en schroefbit PH2 x 5 x 65 mm. In kunststof koffer.

Accuboormachine
Een accuboormachine is de meest gebruikte boormachine. Je gebruikt een accuboormachine voor schroefwerk en voor het boren in hout, gips, metaal en kunststof.

Makita
Makita is ijzersterk in het maken en verbeteren van accu schroefboormachines. Daarnaast verkoopt Makita ook prijsaantrekkelijke professionele schroefboormachines op de vertrouwde Ni-Cd technologie. Makita Corporation is een internationaal opererende gereedschapproducent opgericht in 1915. Haar hoofdkantoor staat in Anjo, Japan. Makita is producent van professioneel elektrisch gereedschap, waaronder boorhamers, combihamers, decoupeerzagen en een breed aanbod aan (motor) tuinmachines. Bekend is het merk van de producten met (lithium-ion) accutechnologie. Met gebruik van de Lithium-ion accu technologie en unieke 4-polige motoren is er weer meer mogelijk.

Makita Accuboormachine 12 Volt 6271 DWPE
De Makita Accuboormachine 12 Volt 6271 DWPE en andere accuboor/schroefmachines kennen vele voordelen. Belangrijkste voordeel van accuboormachines is dat ze niet direct afhankelijk zijn van externe energiebronnen. Helaas betekent dit ook wel dat u de energie altijd met u mee moet dragen. Dat betekent dat de accu’s niet te zwaar uitgevoerd mogen worden en dus de kracht van een normale boormachine zullen missen. Voor het zwaardere boren, bijvoorbeeld wanneer u staal of steen wil boren raden wij een normale boormachine aan. Een andere groot nadeel van het gebruik van accu’s is het feit dat ze leeg kunnen raken. Om dit probleem op te lossen kunt u ofwel overwegen een normale boormachine op netstroom te kopen, of te zorgen dat u altijd een volledig opgeladen reserveaccu bij de hand heeft. Vrijwel alle accuboormachines worden standaard met twee accu’s geleverd, zodat u in ieder geval niet stil hoeft te zitten als u de lege accu oplaadt.

Specificatie Makita Accuboormachine 12 Volt 6271 DWPE

Merk Makita
Type 6271DWPE
Ean 0088381091909
Accu oplaadtijd 30 min
Accucapaciteit 1,3 Ah
Accuspanning 12 V
Boorhouderspanbereik 1 – 10 mm
Gewicht 1,5 kg
Max draaimoment hard 30 Nm
Max draaimoment zacht 18 Nm
Toerental onbelast hoog 0 – 1.200 p/min
Toerental onbelast laag 0 – 350 p/min
Max boordiameter in hout 25 mm
Max boordiameter in metaal 10 mm
Voeding accu
Aantal accus 2
Aantal koppelinstellingen 16
Accutype Ni-cd
Inhoud consumentenverpakking 1